CARABANCHEL HOUSING_Foreign Office Architects

2007

emplazamiento

VOLUMETRIA

perspectiva

L’edifici té forma de  Bloc lineal, amb uns balcons correguts en tot el seu perimetre, envoltats per un umbracle de canya de bambú, plegable i corredissa, de manera que al estar tot tancat emfatitza la idea de Bloc, com si fos un volum pur.

FUNCIONAMENT

esquema

El Bloc lineal es troba en un solar  de 98 x 45m de solar (4445 m2). Ocupant la totalitat de longitud 98 x 18m per habitatges, amb un pàrking soterrani i una àrea verda sobre, donant la continuïtat lineal del carrer en la façana anterior i relacionant-se amb un parc en la posterior.

TIPOLOGIA DE PLANTES

pb

pt

L’edifici proposa una tipologia d’habitatges passants EST-OEST, amb nuclis de distribució a peu de carrer amb rampa en planta baixa i ascendents en planta tipus. Amb 16 habitatges en planta baixa i 13 en planta tipus en les 5 plantes, el que fa un total de 68 habitatges de diferents superfícies en funció del nombre d’habitacions.

TIPOLOGIA D’HABITATGES

tipus-de-vivendes

seccio La secció respont a la tipologia EST-OEST d’habitatges passant que miren a un parc i al carrer en la façana principal, tot ell unit per un aparcament soterrani.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en arquitectura, habitatge, Protecció solar, Uncategorized i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s