MILLER & MARANTA | BLOC D’HABITATGES A BASEL

Miller_Image_0002

El projecte se situa en un del extrems del Schwarzpark. Davant d’aquesta situació privilegiada, rodejat de natura, l’edifici pretén desaparèixer i esdevenir un element més del paisatge natural. Això s’aconsegueix amb un minuciós estudi de materials i colors i una forma general que  produeixi el mínim impacte possible. A això cal afegir el principal tret distintiu de l’edifici: la transparència. Amb tot això, Miller & Maranta ideen un projecte la major ambició del qual és el passar desapercebut.

MILLER & MARANTA-BLOC D’HABITATGES A BASEL

Miquel Camps Ferrer

Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s