MVRDV JJW ARKITEKTER _Vivendes a Copenaghen

MVRDV JJW ARKITEKTER _Vivendes a CopenaghenImage

Aquest és un  projecte de MVRDV / JJW ARKITEKTER. L’edifici està situat en una antiga zona industrial la qual viu un procés de reurbanització i canvi de qualificació del sòl. El projecte pretenia recuperar uns grans dipòsits industrials de formigó, i reconvertir-los en vivendes.

La opció que van prendre els arquitectes va ser la de situar els habitatges a la part exterior dels sils, deixant el gran buit central per a núcli d’escales i vestibul. Aquesta decisió, condicionada a la dificultat de perforar de forma massiva el mur, va permetre donar una gran singularitat i qualitat a l’espai col·lectiu. D’altra banda, donava una gran llibertat pel que fà a la distribució dels habitatges.

El resultat va ser dues torres, amb nuclis independents, que per la seva proximitat van quedar fusionades en una de sola. Sumen un total de 84 vivendes repartides entre tres tipologies: habitatges d’una habitació (67m2), habitatges de dues habitacions (99m2 o 137m2). Tots els habitatges disposen de  terrassa, i están dissenyats amb les mínimes divisions interiors possibles.

Aquesta entrada s'ha publicat en arquitectura, habitatge, Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s