BIG_viviendas en Holbaek

Este proyecto del grupo de arquitectos BIG se trata de una combinación en el espacio de viviendas formando un laberinto de espacios abiertos comunes para la relación social entre vecinos.

BIG

BIG_Holbaek

 

Susana Soto Martorell

Aquesta entrada s'ha publicat en arquitectura, habitatge i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s