Residència d’Estudiants a Garchin

Residencia d'Estudiants

Residencia d’Estudiants a Garchin

Residencia d’estudiants molt propera a la ciutat de Múnich, a la localitat de Garchin, propera al campus universitari.
El projecte consta de dos blocs lienals amb habitatges per estudiants individuals, a compartir entre dos i a compartir entre quatre.
Els accessos verticals es troben als tasters i es crea una circulació perimetral que serveix d’accés als habitatges.
D’aquesta manera es produeix una estratificació per zones, ja que es passa de la part més pública a la mes privada.
L’anell de circulació és un element important ja que la vida comunitaria del estudiants és important.
Aquest anell es cobreix de vegetació caduca, aconseguit sombra a l’estiu i llum a l’hivern.

 

Jaume Morro Ramon

Aquesta entrada s'ha publicat en arquitectura, habitatge i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s